İçeriğe geç

Istanbul Izmir Aliağa Otobüsle Kaç Saat

İstanbul İzmir arası otobüs kaç saat sürüyor?

Kamil Koç ile İstanbul’dan İzmir’e olan yolculuğunuzun en az 4 saat 30 dakika sürmesi bekleniyor. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir. İstanbul’dan İzmir’e kaç saat sürer? İstanbul ve İzmir arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 4 saat 30 dakika sürer.

Aliağa İstanbul otobüs bileti ne kadar?

Aliağa’dan İstanbul’a otobüs bileti ne kadar? Aliağa’dan İstanbul’a otobüs bileti fiyatları 899.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 899 civarındadır.

İzmir Aliağa arası kaç km?

İzmir Aliağa arası mesafe kaç kilometre? İzmir Aliağa arası mesafe yaklaşık 64 km’dir. Kamil Koç ile İzmir Aliağa arası yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika ve saat sürecektir.

Aliağa İzmir arası kaç TL?

Aliağa İzmir arası otobüs bileti ne kadar? Aliağa İzmir arası otobüs bileti fiyatları 110.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 110 civarındadır.

İstanbul İzmir yeni yol kaç saat?

İstanbul-İzmir Otoyolu 5 yaşında ✨ Otoyol hakkında; Güzergahı 100 km kısaltarak İstanbul-İzmir arasını 8,5 saatten 3,5 saate düşürdük. İstanbul-İzmir Otoyolu ile her yıl; ⏰ Zamandan 17,6 milyar TL, yakıttan 5,4 milyar TL tasarruf sağlıyoruz. ♻️ Ayrıca CO2 emisyonunu 402 bin ton azaltıyoruz.

İstanbul İzmir arası araba ne kadar yakar?

İstanbul ile İzmir arasında benzinli bir araç kullanırsanız, aracınız tüm yolculuk boyunca 31,1 litre yakıt tüketecektir. Dizel araçlar için İstanbul ile İzmir arasındaki yakıt tüketimi 26,3 litredir. Maliyet açısından bakıldığında, LPG’li araçların en uygun maliyetli seçenek olduğu ortaya çıkıyor.

Dikili Aliağa ne kadar?

Dikili’den Aliağa’ya otobüsle ne kadar sürede gidilir? Dikili’den Aliağa’ya ortalama otobüs yolculuğu yaklaşık 45 gün sürer. Ancak, bu iki şehir arasındaki 32 km mesafeyi en hızlı otobüsle yaklaşık 45 dakikada kat edebilirsiniz.

Ankara Aliağa arası otobüsle kaç saat?

Ankara’dan Aliağa’ya kaç saat sürüyor? Ankara ile Aliağa arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 9 saat 15 dakika sürüyor. Ankara – Aliağa otobüs bileti nasıl satın alabilirim?

Dikili Aliağa Eshot ücreti ne kadar?

2017 Kurban Bayramı FİYAT TARİFESİ (D) Fiyat TarifesiTamBilet 35, 52 sefer Aylık bilet, Yolcu taşıma hizmeti tanıtım kartı795: Ödemiş – Torbalı2.602 kredi798: Reifen – Torbalı2.602 kredi835: Bergama – Aliağa Akt.2.602 kredi837: Dikili – Aliağa Akt.

İzmir Aliağa arası otobüsle kaç saat?

Otobüs bileti Aliağa – İzmir Biletteki en ucuz sefer150,00 TLGünlük sefer sayısı4En ucuz firmaGüney Akdeniz’e seyahatAliağa – İzmir Kaç saat? 52dakikaEn çok sefer yapan firmaIsparta Petrol Turizm1 daha

Aliağa’nın nüfusu kaç 2024?

Aliağa’nın nüfusu 1.340 kişi arttı. 2022’de 104.828 olan Aliağa’nın nüfusu 2023’te bir önceki yıla göre 1.340 kişi artarak 106.168 kişiye ulaştı.

İzmir Aliağa dolmuşları nereden kalkıyor?

Aliağa’ya minibüsle direkt ulaşmak için İzmir Otogarı’ndan kalkan araçlara binebilirsiniz. Minibüsler sabah 06:00’da hareket eder ve gün boyunca aktif olarak yolcu taşır. Son seferi gece 23:00’teydi.

Otogardan Aliağa’ya nasıl gidilir?

Aliağa’ya otobüsle gitmek isteyen ziyaretçilerin İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni kullanmaları gerekmektedir. Otogardan Aliağa’ya ulaşım Aliağa minibüsleri ve ulaşım şirketlerinin otobüsleri ile sağlanmaktadır. Taksi ile gitmek isterseniz yaklaşık 150-200 TL’ye mal olacaktır.

Aliağa İzmir Otogar arası kaç kilometre?

İzmir merkezine 62 kilometre uzaklıkta bulunan Aliağa İlçe Otogarı, ilçe merkezine kısa bir yürüme mesafesinde, Hürriyet Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Aliağa’nın kaç köyü var?

Kuzeyinde Bergama; doğusunda Manisa; batısında Ege Denizi; güneyinde Menemen ile çevrilidir. Önceleri Menemen’e bağlı bir bucak merkezi iken 1982 yılında ilçe olmuştur. Yüzölçümü 274 km2’dir. 1 belde ve 18 köyü vardır.

Metro Turizm İstanbul İzmir arası kaç saat?

Kolayca bulabileceğiniz biletlerle İzmir’e rahatça seyahat edebilirsiniz. İstanbul ile İzmir arasındaki ortalama mesafe 500 km civarındadır. Bu rota otobüsle yaklaşık 8 saat sürmektedir. Bu yolculuk lüks otobüslerimle rahatça yapılabilir.

İzmir İstanbul arası otobüs kaç saat Pamukkale?

İstanbul’dan İzmir’e kaç saat sürer? Pamukkale Turizm ile İstanbul’dan İzmir’e yolculuğunuz yaklaşık 7 saat 45 dakika sürecektir. Bu süre yolculuk sırasında hava durumu ve trafik gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

İstanbul İzmir otobüs bileti kaç TL?

İstanbul’dan İzmir’e en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıİstanbul İzmir Bilet FiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıNoktadan noktaya seferler600 TL1Villa Travel600 TL15Gold İstanbul649 TL8Nilüfer Turizm650 TL176 diğer hatlar

İstanbul İzmir vapur kaç saat?

İzmirli yolcularımız artık 9 saat yerine 6 saat süren bir yolculuk yapacak. “Üç saatlik bir zaman avantajının hemen hemen herkes için çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir